Πολιτιστικές κατασκευές στον μόλο Αγίου Νικολάου στην Πάτρα - Τσαφούλιας, Αγησίλαος.
[Τόπος μελέτης αυτής της εργασίας είναι το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα στο χώρο του λιμανιού και στο μόλο Αγίου Νικολάου. Αφορμή υπήρξε η προγραμματισμένη μεταφορά του λιμένα Πατρών στο δυτικό άκρο της πόλης, απελευθερώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα λανθάνων ζωτικό κομμάτι για την πόλη και τους κατοίκους της. Προτάθηκε λοιπόν η δημιουργία ενός γραμμικού αστικού πάρκου, με τη μετατροπή του παραλιακού δρόμου (Όθωνος Αμαλίας) σε πεζόδρομο, με ποδηλατόδρομο και γραμμή ηλεκτροκίνητου τραμ, επίσης διατηρείται μία λωρίδα αυτοκινήτων για τη διευθέτηση των μεταφορών σε τοπικό επίπεδο και η προσθήκη ενός θαλάσσιου λεωφορείου που συνδέει τα προάστια με το άστυ. Ειδικότερα στο λιμάνι χωροθετούν.. λειτουργίες.]