Χορογραφώντας μια αγορά - Κεφαλάκη, Μαρία - Αναστασία
[Η μελέτη αυτή είναι ένα πείραμα για να εφαρμοστεί στο σχεδιασμό μιας αγοράς συνθετική μέθοδος που στηρίζεται στην ανάλυση και μεταφορά του χορού, της οργανωμένης κίνησης στο χώρο, σε δομικά στοιχεία που τον προσδιορίζουν και τον οργανώνουν. Από την ανάλυση του προγράμματος μιας σύγχρονης αγοράς γεννιέται η κεντρική ιδέα, αυτή μιας αγοράς που συγκροτείται από τρία βασικά μέρη: τον κυρίως χώρο αγοράς, χώρους παρασκευής και πώλησης, δημόσιο πέρασμα. Στην ιδέα αυτή για την αγορά βασίζεται το μια χορεύτρια που θα "χορέψει την αγορά". Η ανάλυση της κίνησης του χορού 8α δώσει την πρώτη χωρική δομή της σύνθεσης.]