Κυψέλη στα Εξάρχεια - Βουτσινά, Αντριάνα
[Αντικείμενο της διπλωματικής αποτέλεσε η επανένταξη αστέγων στην κοινωνική δομή της πόλης μέσω ενός κέντρου που αναπτύσσεται δικτυωματικά στην πόλη. Αντίθετα με ένα κλειστό κτίριο, το κέντρο αυτό διασπά τις βασικές του λειτουργίες , όπως στέγαση-σίτιση-περίθαλψη-εκπαίδευση και αξιοποιεί νεκρά σημεία της πόλης, δηλαδή κενά οικόπεδα για να τις συμπεριλάβει όχι σε αντιδικία με την πόλη αλλά σε πολεοδομική-κοινωνική ισορροπία. Ως πιλοτική περιοχή επιλέγονται τα Εξάρχεια , μία περιοχή με ευρείες πολιτικές και πολιτιστικές καταβολές και με ισχυρή ιστορικότητα. Η εναλλακτικότητα της περιοχής ευνοϊκή συνθήκη για τη διατύπωση της θέσης μου απέναντι στο κοινωνικό αυτό φαινόμενο που διογκώνεται ολοένα και περισσότερο. Η μελέτη της πυκνοδομημένης περιοχής αλλά και οι ίδιες οι κινήσεις των κατοίκων, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πάρκου στη Ναβαρίνου, οδηγούν στην απόφαση της φύτευσης των οικοπέδων παράλληλα με τη φύτευση των ακαλύπτων των οικοδομικών τετραγώνων και τη συνολική αξιοποίηση τους δημιουργώντας ένα δίκτυο.. κοινωνία.]