Κατασκήνωση για φοιτητές της αρχιτεκτονικής στο Μαραθώνα - Βογιατζής, Ευάγγελος
[Το camping θα έχει εκπαιδευτικό-οικολογικό χαρακτήρα και απευθύνεται στους σπουδαστές της Αρχιτεκτονικής. Η περίοδος λειτουργίας θα καθορίζεται από τις ανάγκες του ακαδημαϊκού έτους και θα καλύπτει κυρίως την περίοδο από Απρίλιο μέχρι και Σεπτέμβριο. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιούνται προαιρετικές συλλογικές εργασίες όπου οι φοιτητές με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν κατασκευές οι οποίες θα πληρούν ανάγκες για τη διαβίωση και την εργασία στο camping. Θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 150 περίπου άτομα, τα οποία θα είναι χωρισμένα σε ομάδες ανάλογα με το έτος σπουδών και το καταμερισμό των εργασιών. Η διαμονή θα γίνεται σε σκηνές. Η κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε ομάδας και ο συντονισμός τους θα πραγματοποιούνται μέσω ελαφριών κατασκευών (πυρήνες), κεντροβαρικά τοποθετημένων σε σχέση με τις σκηνές που θα εξυπηρετούν. Οι πυρήνες αυτοί θα μπορούν να εξυπηρετήσουν 25-30 άτομα, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες διαμονής 10 ατόμων.Κατα τη διάρκεια.. camping.]