Διαδρομές στο όριο της πόλης - Λάζου, Ιουλία
[Η εργασία μας περιλαμβάνει τη δημιουργία δυο διαδρομών εκατέρωθεν του ορίου της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, το σχεδιασμό μιας πλωτής πλατφόρμας που θα χρησιμοποιείται ως χώρος θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών, οι οποιες θα λαμβάνουν χώρα κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το δρομολόγιο που πραγματοποιεί θα «τρέχει» κατα μήκος της ακτογραμμής του παραλιακού μετώπου της Αθήνας. Παράλληλα, μια πεζή διαδρομή θα μεσολαβεί μεταξύ στεριάς και θάλασσας ώστε να αποτελέσει έναν συνεχόμενο ελεύθερο χώρο εκτόνωσης της πόλης επαναφέροντας την απρόσκοπτη πρόσβαση και αναψυχή όλων των πολιτών προς την παραλία. Ως περιοχή μελέτης ορίζουμε τον κόλπο Βουλιάγμενης, όπου επανασχεδιάζουμε ένα πλάτωμα που είναι τμήμα της πεζής διαδρομής και λειτουργεί ως χώρος στάσης. Ταυτόχρονα αποτελεί την αφετηρία για τις διαδρομές της πλωτής κατασκευής.]