Ξενοδοχειακή μονάδα στα Καλάβρυτα - Μαγκλάρα, Μαρία - Ανδριανή
[Η διπλωματική πραγματεύεται την ένταξη μίας ξενοδοχειακής μονάδας στην περιφέρεια των Καλαβρύτων, σε οικόπεδο με έντονη κλίση και θέα προς τον οικισμό. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του τόπου επέβαλε την μελέτη της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής Αχαΐας και την ανάλυση του οικισμού προκειμένου να επιλυθεί το θέμα σε αρμονία με το περιβάλλον του. Μία ελικοειδής πορεία ξεκινάει από το δρόμο πρόσβασης, διατρέχει το οικόπεδο και συνδέει με το χωριό. Στο πάνω τμήμα του οικοπέδου τοποθετείται ένα συνεκτικό σύνολο με τις βασικές ξενοδοχειακές λειτουργίες που αναπτύσσεται γύρω από την κεντρική πλατεία ενώ κατεβαίνοντας προς τα κάτω συναντάμε τις ανεξάρτητες λειτουργικά μονάδες του ξενοδοχείου. Γίνεται κλιμάκωση της λύσης για προσαρμογή στις υψομετρικές καμπύλες ενώ οι όγκοι τοποθετούνται κάθετα και παράλληλα σε αυτές. Επιλέγονται γήινα- ουδέτερα υλικά που χρησιμοποιούνται σε φυσική απόχρωση όπως μπετόν, πέτρα και ξύλο. Επιπλέον, η εργασία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό όλων των τύπων των δωματίων με την κατασκευαστική τους ανάλυση.]