Κτίριο μουσικών σπουδών και φοιτητικές κατοικίες στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας - Λεβισιάνος, Γεώργιος
[Η παρούσα διπλωματική εργασία αφορά στη μελέτη και παρουσίαση πρότασης σχεδιασμού συγκροτήματος 2 κτηρίων προοριζόμενων για Μουσικές σπουδές και φοιτητικές κατοικίες στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Το οικόπεδο βρίσκεται επί της 2ης παρόδου Ιωάννη Θεοτόκη στη θέση «Παλλάδα» της περιοχής του Νέου Φρουρίου. Στη μελέτη λαμβάνονται υπόψη όλες οι δεσμεύσεις που αφορούν στο συγκεκριμένο οικόπεδο, ενώ γίνεται εφαρμογή του Γ.Ο.Κ. Επιπλέον, γίνεται και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Κτήριο φοιτητικών κατοικιών Το κτήριο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο και τον Α' όροφο τοποθετούνται η φοιτητική λέσχη και 26 αυτόνομα δωμάτια, εκ των οποίων τα 2 προορίζονται για άτομα με αναπηρία. Στο υπόγειο βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Κτήριο Μουσικών Σπουδών Το κτήριο αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και έχει διάταξη σχήματος «Π», ώστε να δημιουργεί μια προστατευμένη εξωτερική αυλή, για τη σύνδεσή του με το φυσικό περιβάλλον. Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής, το εστιατόριο και αίθουσες.. χώροι.]