Συγκρότημα κατοικιών στον Κεραμεικό - Γεωργής, Νικόλαος
[Πρόκειται για ένα συγκρότημα 31 κατοικιών, με υπόγειο χώρο στάθμευσης, και ορισμένων καταστημάτων. Σχεδιάζεται στην περιοχή του Κεραμεικού, στο χώρο που δημιουργείται από τα κενά οικόπεδα του οικοδομικού τετραγώνου. Ένα τετράγωνο στο οποίο ήδη υπάρχουν νεοκλασικά κτίρια με πολιτιστικές κυρίως χρήσεις. Είναι μία απάντηση-πρόταση για το θέμα γύρω από την κατοίκηση στο κέντρο της Αθήνας. Σημαντικό στοιχείο της σύνθεσης είναι ο ενδιάμεσος κοινόχρηστος χώρος ο οποίος είναι εκείνος που δίνει ζωή σε ένα δυσπρόσιτο, απομονωμένο και χωρίς χρησιμότητα μέχρι σήμερα χώρο. Η όλη λύση μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού επανάχρησης των οικοδομικών τετραγώνων της περιοχής και ενός δικτύου ενοποίησης των υπαίθριων χώρων.]