Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στα Λεγραινά : Cable Park - Μαγουλά, Ειρήνη
[Για την δημιουργία του cable park, η επιλογή της τοποθεσίας Χάρακας, στα Λεγραινά Αττικής, προέκυψε λόγω των ποιοτήτων που εμφανίζεται να διαθέτει η περιοχή όσον αφορά τη υφιστάμενη μορφολογία του φυσικού περιβάλλοντος, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και την μικρή απόσταση από την πόλη των Αθηνών. Η εργασία αυτή αποτελεί μια πρόταση συνολικής διαμόρφωσης για την οργάνωση της παραλίας (προσβάσεις, χώροι στάθμευσης, αναψυκτήρια, w.c.) παράλληλα με την τοποθέτηση μιας υποστηρικτικής μονάδας (ξενώνες, εστιατόριο, ιατρείο, πωλητήριο, διοίκηση, εξέδρες θεατών, προβλήτες για υποδοχή μικρών σκαφών) και του απαιτούμενου εξοπλισμού για την διεξαγωγή θαλάσσιων αθλημάτων, όπως θαλάσσιο σκι και wakeboarding (cable park). Η μονάδα αυτή, όπως και ο εξοπλισμός, βρίσκονται σε απόσταση από την παραλία, μέσα στη θάλασσα, ώστε αθλητές και λουόμενοι να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα. Όλες οι κατασκευές είναι από ξύλο και δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια η όλη σύνθεση να αποτελέσει μια περιβαλλοντικά φιλική και ήπια παρέμβαση.]