Πολυκατοικία στην Πειραϊκή : οικολογικές αναζητήσεις - Κατρίνη, Ελένη
[Στόχος αυτής της εργασίας αποτελεί η δημιουργία και ένταξη μιας πολυκατοικίας οικολογικής στο αστικό περιβάλλον. Το ερώτημα ήταν, τι θα μπορούσε να κάνει κανείς για να βελτιώσει την "ενεργειακή" λειτουργία της τυπικής πολυκατοικίας., βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Έναυσμα για την εργασία, ήταν η ιδέα κτιρίων που δεν επιβαρύνουν τόσο το περιβάλλον, και που στο ήδη επιβαρυμένο αστικό τοπίο κάνουν τη ζωή των κατοίκων τους καλύτερη.. λύση.]