Απoκατάσταση των πραγμάτων στο Μεταξουργείο - Μπότσιου, Μάρω - Ηώ
[Πρόκειται για μια προσπάθεια καταγραφής της υπάρχουσας κατάστασης των πραγμάτων στο Μεταξουργείο, που καταλήγει σε μια πρόταση όπου δεν συντελείται μια νέα χωροθέτηση δραστηριοτήτων_νόμιμων και παράνομων_αλλά γίνεται με γνώμονα τα υπάρχοντα δίκτυα_κοινωνικά, πολιτισμικά, χρήσεων, φυλετικά και με σκοπό την ομαλή εξέλιξη πλέον της περιοχής. Προτείνεται ένα φεστιβάλ θεάτρου μέσω του οποίου δημιουργείται ένα πολιτσμικό δίκτυο έχοντας σαν αποτέλεσμα την ήπια «μετάβαση» της περιοχής. Στα πλαίσια του φεστιβάλ, διαμορφώνεται η Πλατεία Αυδή αποτελώντας μια μεγάλη «σκηνή» για τους κατοίκους, ενώ σχεδιάζονται stands πληροφόρησης τα οποία και τοποθετούνται σε όλη την περιοχή. Ο τίτλος είναι επηρεασμένος από την ταινία του Wim Wenders «Κατάσταση των πραγμάτων», καθώς ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει επηρέασει την οπτική μου για την πόλη, κάνοντας με να ψάχνω στην Αθήνα περιοχές που εκείνος θα επέλεγε να «αναδομήσει» κινηματογραφικά.]