Σταθμός ΚΤΕΛ Λιβαδειάς - Λαβράνου, Μαρία
[Επιλέξαμε να ασχολειθούμε με το ΚΤΕΛ, ένα φορέα καθιερωμένο ως κύριο μέσο μεταφοράς της χώρας μας, κι όμως ακόμη ιδαίτερα υποβαθμισμένο σε ό,τι αφορά την κτιριακή του υποδομή. Θελήσαμε να ξεφύγουμε από τα όρια της Αθήνας και να διαλέξουμε μια "τυχαία" επαρχιακή πόλη μεσαίου μεγέθους, όπου το ΚΤΕΛ θα ήταν ο κύριος τρόπος μεταφοράς των κατοίκων. Το ΚΤΕΛ μας λειτουργεί ως σημείο εισόδου προς την πόλη, ως κέντρο υποδοχής και διανομής ανθρώπων σε διλαφορες δραστηριότητες και αποτελεί τμήμα.. χρήσεων.]