Επανάχρηση διατηρητέου και νέο μουσείο εικαστικών τεχνών - Μπούρας, Κωνσταντίνος
[Το αντικείμενο μελέτης γι ' αυτή τη διπλωματική εργασία είναι η αποτύπωση και η αποκατάσταση ενός τριορόφου διατηρητέου νεοκλασσικού κτιρίου στο κέντρο τής Αθήνας και στη συνέχεια η πρόταση για την επανάχρηση αυτού και η κατασκευή ενός νέου ( σύγχρονου ) κτιρίου στο ίδιο οικόπεδο , το οποίο θα λειτουργήσει ως μουσείο σύγχρονης τέχνης σε άμεση σχέση και επικοινωνία με το υπάρχον κτίριο . Στο νέο κτίριο θα στεγαστούν τα εκθετήρια του μουσείου ενώ στο παλιό κτίριο θα υπάρχουν οι χώροι εστίασης των επισκεπτών (εντευκτήριο , καφετέρια και εστιατόριο ) καθώς επίσης και οι χώροι τού προσωπικού ( μαγειρεία , αποθήκες και διοίκηση ).]