Κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στον Ελαιώνα, Βοτανικό Αττικής - Χολή, Ερατώ
[Η μελέτη των ΚΣΥΛ προϋποθέτει μελέτη της περιοχής στο σύνολο της και όχι μερική ανάπλασή της, καθώς πρόκειται να γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών και σημείο αναφοράς για την πόλη. Η σχεδιαστική πρόταση επιδιώκει να προσφέρει συνδυαστικά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και στο περιβάλλον. Η οργάνωση, η μορφή και οι λειτουργίες πληρούν τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων, με έμφαση στη γραμμικότητα του χώρου, στις ξεκάθαρες κινήσεις των πεζών και των οχημάτων, στην εύκολη προσβασιμότητα και στις ευανάγνωστες λειτουργίες. Τα εκδοτήρια κάθε νομού έχουν τοποθετηθεί σε άμεση σχέση με τον χώρο αναχώρησης του αντίστοιχου λεωφορείου. Έτσι, η πρόσβαση και η εξυπηρέτηση των επιβατών είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη (σύστημα kiss and ride). Παράλληλα, η διαμόρφωση χώρου πρασίνου σε όλη την έκταση της οροφής προσφέρει μια θετική ανατροφοδότηση (feedback) στην πόλη. Από την είσοδο του κτιρίου ξεκινούν λωρίδες πρασίνου, οι οποίες αναδιπλώμενες στον χώρο μπλέκονται με τις εμπορικές χρήσεις της πρώτης στάθμης και φτάνουν.. Αττικής.]