Ευέλικτη κατοίκηση - Ιωαννίδου, Ειρήνη
[Η διπλωματική εργασία προσέγγισε τον όρο της ευελιξίας στην κατοίκηση και πιο συγκεκριμένα τη ευέλικτη κατοίκηση σε ένα κτήριο κατοικιών. Το κτήριο εντάχθηκε στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, στην περιοχή του Κεραμεικού. Η επιλογή της περιοχής έγινε με βάση τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της . Βασικό στόχο της λύσης αποτέλεσε η ευελιξία μέσω της μεταβλητότητας του κτιρίου με βάση τις ανάγκες του χρήστη και στην αλλαγή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ο χρήστης συμμετέχει στη διαμόρφωση τις κατοικίας του μέσω ενός φάσματος επιλογών που του δίνονται και αφορούν στα τετραγωνικά της κατοικίας και στους κλειστούς χώρους.]