Επισκέψιμο οινοποιείο στα Ιωάννινα - Λέκκα, Χριστίνα
[Η Διπλωματική εργασία έχει ως θέμα «επισκέψιμο οινοποιείο στα Ιωάννινα». Το οινοποιείο βρίσκεται έξω από την πόλη και ανάμεσα από δύο οικισμούς. Γύρω από το οινοποιείο υπάρχει αμπελώνας, και η έκταση του συνολικού οικοπέδου είναι περίπου 7000 τ.μ. Το οινοποιείο αποτελείται από τον χώρο της παραγωγής (ζύγιση, διαλογή, πιεστήριο, δεξαμενές ζύμωσης, εμφιάλωση), τον χώρο αποθήκευσης-ωρίμανσης σε δρύινα βαρέλια, την υποδοχή των επισκεπτών χώρο γευσιγνωσίας, πωλητήριο- εκθετήριο, και έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων. Οι χώροι παραγωγής είναι προσανατολισμένοι προς τον βορρά και την ανατολή , ενώ ένας συνεχής επικλινής τοίχος προστατεύει τους χώρους από τον δυτικό ήλιο. Στο βορινό τμήμα του οικοπέδου υπάρχουν δέντρα για να προστατεύουν το αμπέλι από τον άνεμο.]