Σκηνογραφία και αρχιτεκτονική της κινηματογραφικής εκδοχής του εγκλήματος των αδελφών Παπέν - Μαραγκός, Αριστοτέλης
[Με βάση το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας Sister my Sister που εμπνέεται από τα πραγματικά γεγονότα του εγκλήματος των αδελφών Παπεν (δυο υπηρέτριες στο Λε Μανς της Γαλλίας που δολοφόνησαν τα αφεντικά τους στις αρχές του 20ου αιώνα) προσεγγίζεται ο σχεδιασμός και η σκηνοθεσία του απαιτούμενου σκηνικού αλλά και του τελικού επιδιωκόμενου αρχιτεκτονικού αποτελέσματος. Πρόκειται για μια εξερεύνηση του χώρου και του τρόπου που σχεδιάζεται και υλοποιείται μέσα από τα εργαλεία του κινηματογράφου. Αποτέλεσμα της διπλωματικής είναι η δημιουργία δύο εκδοχών βασισμένες στο ίδιο σενάριο με τις διαφορές να εστιάζονται στην σκηνοθετική πρόθεση του τελικού προϊόντος και στην διαδικασία επαναδόμησης του κινηματογραφικού χώρου.]