Αποκατάσταση τοπίου ορυχείου - Μαρούδα, Χρυσούλα
[Η συγκεκριμένη διπλωματική πραγματεύεται την αποκατάσταση του ορυχείου Χωρεμίου κοντά στην περιοχή της Μεγαλόπολης, το ορυχείο ανήκει στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και εξορύσσει λιγνίτη. Η αλλοίωση του ανάγλυφου της γης, που συνδέεται με την αισθητική αποτίμηση του τοπίου των ορυχείων. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά αποδίδουν στο τοπίο των ορυχείων κοινωνική και ιστορική μνήμη.. εξόρυξη.]