Προαστιακή πολυκατοικία στην Πεύκη - Ψιμούλη, Κωνσταντίνα
[Γενικά: Ο σχεδιασμός πολυόροφης προαστιακής κατοικίας για τον σύγχρονο άνθρωπο στα πλαίσια μιάς συνεχώς μεταβαλλόμενης κοινωνίας, που έχει συνειδητοποιήσει τις αρνητικές επιπτώσεις των εσωστρεφών διαμερισμάτων. Συγκεκριμένα: Επιχειρείται η ένταξη υπαίθριων και κοινωνικών χώρων στην κλίμακα της μιάς μονάδας αλλά και όλης της σύνθεσης, παράλληλα με τους απαραίτητους ιδιωτικούς χώρους. Ο σχεδιασμός όλων των χώρων θα αντιμετωπιστεί κάτω απο τα πλαίσια διαδρομών που θα κλιμακώνονται απο τον πιο δημόσιου χαρακτήρα χώρο στον πιο ιδιωτικό χώρο ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο πώς αυτοί οι χώροι θα μπορούν να μεταβάλλονται έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις διάφορες αλλαγές των κοινωνικών δομών. Τέλος θα ληφθεί υπόψην το γεγονός ότι η κατοικία μπορεί να λειτουργεί και σαν χώρος εργασίας ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο πώς αυτοί οι χώροι θα μπορούν να μεταβάλλονται έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές της ζωής των κατοίκων τώρα αλλά και στο εγγύς μέλλον.]