Επανάχρηση ξενοδοχειακής μονάδας στο Καβούρι - Γεωργοπούλου, Ανδριανή
[Η μελέτη επανάχρησης ξενοδοχειακής μονάδας μιας άλλης εποχής, σε μια περιοχή όπως το Καβούρι Αττικής, υπήρξε ισχυρό κίνητρο για μας. Μελετώντας τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, τις νέες τάσεις και ανάγκες για φιλοξενία αποφασίσαμε να δώσουμε στο ξενοδοχείο τον χαρακτήρα ενός SPA. Το κτίριο αποτελείτε από τρεις κτιριακούς όγκους. Αποφασίσαμε, λοιπόν, το ένα τμήμα να είναι αποκλειστικά πτέρυγα υπνοδωματίων, το κεντρικό τμήμα να καθορίζει τις κινήσεις και το τρίτο να είναι το SPA και η αναψυχή. Το νερού κεντρικό στοιχείο της σύνθεσης βρίσκεται σε μια συνεχή κίνηση ενώνοντας το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Μια λωρίδα φωτός εισέρχεται στην πτέρυγα των υπνοδωματίων, με την βοήθεια ενός αίθριου μιας μεταλλικής κατασκευής και την χρήση γυαλιού στο πάτημα του διαδρόμου, δίνοντας φώς στον άλλοτε σκοτεινό διάδρομο. Μεταλλικά μπαλκόνια στα υπνοδωμάτια αυξάνουν τα τετραγωνικά δίνοντας επιπλέων άνεση στους επισκέπτες, ενώ η κατάργηση των σκούρων και η χρήση πανό καθώς και τα συνεχόμενα ανοίγματα δεν εμποδίζουν καθόλου την υπέροχη θέα προς.. Σαρωνικού.]