Εργαστήρια καλλιτεχνών με κατοικία στο Crescendo της πλατείας Ελευθερίας (Κουμουνδούρου) - Μαραγκουδάκη, Μαριάνθη - Αντωνία
[Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στο crescendo της πλατείας Ελευθερίας, νέοι καλλιτέχνες βρίσκουν εργασιακή στέγη σε ένα νέου τύπου κέντρο που συνδυάζει την εργασία με την κατοικία, την επικοινωνία, τη δικτύωση εικονική και μη (ψηφιακή και φυσική), την πληροφόρηση, την έκφραση και την προβολή. 13 μονάδες-studio με δυνατότητα επέκτασης, συνδιαλέγονται και επικοινωνούν μεταξύ τους και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μέσω της φυσικής τους παρουσίας, αλλά και την βοήθεια της σύγχρονης και ευρυζωνικής τεχνολογίας. Στόχος είναι η δυνατότητα έκφρασης με σύγχρονα μέσα με οικονομία και άνεση, χώρου, χρόνου και ενέργειας, με γνώμονα την ομαλή και ιδιαίτερη σύνδεση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Ένας μικροπυρήνας που μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός μεγαλύτερου πυρήνα ή αναφορά ενός μικρότερου. Ένα σύνολο, μία γειτονιά. Ως αρχή της αρχιτεκτονικής σύνθεσης του έργου είναι η ύπαρξη μιας νέας εικόνας-ταυτότητας, διακριτής τόσο, ώστε να αναδεικνύονται τα υπάρχοντα νεοκλασικά, όπως και οι στοιχειώδης ποιότητες του τόπου.]