Ένταξη πολιτιστικών και λουτρικών εγκαταστάσεων και διαμόρφωση υπαίθριων χώρων σε παραλία του Σαρωνικού - Μπουρσινός, Άρης
[Ο χώρος που πραγματοποιείται η διπλωματική εργασία αυτή βρίσκεται σε έναν όρμο του Σαρωνικού, σε μικρή απόσταση (3,5 χλμ) από σημαντικό παραδοσιακό οικισμό. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τοπίου σε συνδυασμό με την παρουσία κάποιων ερειπίων της οθωνικής περιόδου προσδίδουν ιδιαίτερη γοητεία στο χώρο. Η εγκατάλειψη τους με αποτέλεσμα τη συνεχή τους 'κακοποίηση' και κατάρρευση και η 'κατάχρηση' του χώρου μας οδηγούν άμεσα στην ανάγκη προστασίας και ανάδειξής τους. Προς την κατεύθυνση αυτή επιλέγουμε την ένταξη στο χώρο κάποιων πολιτιστικών χρήσεων αλλά και την οργάνωση των ήδη υπαρχόντων αναγκών (χρήση παραλίας, περίπατος, αναψυχή, οργάνωση παραστάσεων / συναυλιών). Οργανώνονται δυο ομάδες λειτουργιών, οι υπαίθριες και οι 'κλειστές'. Αφού προηγηθούν οι εργασίες στήριξης και συντήρησης των ερειπίων, οργανώνουμε τις υπαίθριες λειτουργίες με βασική αρχή τις ήπιες διαμορφώσεις που δεν θα αλλοιώσουν το τοπίο. Οργανώνονται έτσι η παραλία, κάποιες πορείες και τοποθετείται ένα υπαίθριο αμφιθέατρο μπροστά από το κύριο ερείπιο-έκθεμα το οποίο παίρνει.. κατοικίας.]