Κέντρο εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες σε συνδυασμό με κέντρο νεότητας στο δήμο Νέου Ηρακλείου - Μαυροπούλου, Άννα
[Το θέμα αφορά ένα πολύκεντρο στο Δήμο Ν.Ηρακλείου, που αποτελείται από ένα Ειδικό Σχολείο (Εργαστήρι) για ΑμεΑ, ένα κέντρο Νεότητας κι ένα Συμβουλευτικό Κέντρο. Το σχολείο αφορά παιδιά με νοητική υστέρηση κι ελαφρά κινητικά προβλήματα και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός δήμου για την εκπαίδευση ΑμεΑ, με ειδικά και γενικά μαθήματα. Στόχος του συγκροτήματος, πέρα από τον εκπαιδευτικό, είναι το να φέρει κοντά διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, κάτι που θα οδηγήσει στη συνεργασία τους καθώς και στην ομαλή ένταξη των ΑμεΑ στο κοινωνικό σύνολο.]