Το φυτεμένο δώμα και η συμβολή του στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος - Μαντζαβά, Ουρανία - Αθανασία
[Η εργασία αυτή έχει σαν στόχο να τονίσει τη σημασία του φυτεμένου δώματος ως μέσο και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, με την βελτίωση του μικροκλίματος του σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος..].