Αυτοοργανωτική αρχιτεκτονική : μορφογένεση τεχνήματος χωρίς κεντρικό έλεγχο και αρχικό σχεδιασμό - Λινάρδου, Όλγα
[Στόχος αυτής της μελέτης ήταν να διερευνηθεί εάν και με ποιο τρόπο μπορεί να δημιουργηθεί μια μηχανή μορφογένεσης με βάση τις αρχές της αυτοοργάνωσης και της διάδρασης, και να αναδυθούν μέσω αυτής πληθυσμοί χώρων με την ιδιότητα του παραμετρικά μεταβαλλόμενου υποδοχέα (κελύφους) δραστηριοτήτων].