Πολιτιστικό κέντρο στο Χαλάνδρι - Κουτίβα, Μαριάγγελα
[Το Χαλάνδρι αποτελεί εμπορικό κέντρο και εστία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Μια περιοχή με υψηλή και εύκολη προσβασιμότητα, που περιγράφεται ως ένα ανομοιόμορφο συνοθήλευμα από παλαιότερα και σύγχρονα κτίσματα. Η αναπτυγμένη βιομηχανική ζώνη της περιοχής μεταπολεμικά έπαψε να υφίσταται. Το κτήμα Δουζένη είναι κομμάτι αυτής καθώς λειτούργησε σαν εργοστάσιο οινοποίας του οποίου την επανάχρηση επιζητούν.. σύνθεση.]