Εξοπλισμός εξόρμησης - Πολίτης, Αλέξανδρος
[Ο τίτλος περιγράφει το τελικό προϊόν της διπλωματικής, μιας σπουδής πάνω στη προκατασκευασμένη - μεταφερόμενη κατοικία, τη διερεύνηση των καταβολών και της φυσιογνωμίας της κατοίκησης σε τροχούς, καθώς και τον κατασκευστικό χαρακτήρα των τροχήλατων τύπων κατοικίας. Λαμβάνοντας υπ' όψιν την παγκόσμια οικολογική και οικονομική κρίση, το βιοτεχνικό - βιομηχανικό επίπεδο καθώς και τις υπάρχουσες υποδομές οργανωμένων κατασκηνώσεων της χώρας, προτείνεται ένα τροχήλατο όχημα αναψυχής το οποίο δύναται να μεταβάλλει το μεγεθός του και απο τρέιλερ μεταφοράς αποσκευών να μετατρέπεται σε τροχο-σκηνή δύο εποχών για δύο χρήστες. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ώστε να καλυφθούν με οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο οι παραθεριστικές ανάγκες για μεταφορά , διατροφή και διαμονή.]