Μετασχηματισμός παραδοσιακού ελαιοτριβείου στην Αγία Τριάδα Πηλίου σε ξενώνα - Χαραμή, Χριστίνα
[Το συγκρότημα του ελαιοτριβείου βρίσκεται σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με εγγύτητα στις παραλίες. Γι' αυτό κρίθηκε καταλληλότερη ως νέα χρήση, αυτή του ξενώνα. Η πρόταση περιλαμβάνει αποκατάσταση και διαμόρφωση των παλαιών κτιρίων και προσθήκη νέων που χωροθετούνται κυρίως στην θέση παλαιότερων, ήδη κατεδαφισμένων. Σκοπός της επέμβασης, πέρα από τον επαναπροσδιορισμό του χώρου με μια νέα καταλληλότερη για την σημερινή εποχή χρήση, είναι η ανάδειξη και συντήρηση τόσο του κτηριακού κελύφους, όσο και του μηχανολογικού εξοπλισμού ο οποίος εξιστορεί τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και την εξέλιξή τους μέσα στο χρόνο.]