Αποκατάσταση αρχοντικού Τριανταφύλλου στη Δράκεια Πηλίου - Συρβανίδης, Κοσμάς
[1.Φάση αποτύπωσης υπάρχουσας κατάστασης πλήρης καταγραφή υπάρχουσας κατάστασης. Αρχοντικό που κτίστηκε το 1828. Αποτύπωση με τοπογραφικές κατόψεις όψεις τομές σε 1:50, λεπτομέρειες στέγης-τοιχών σε 1:10. Όλα τα κουφώματα σε 1:10. 2.Φάση αποκατάστασης. Πρόταση μετατροπής σε μουσείο λαϊκής παραδοσιακής τέχνης με εκθέματα του ιδίου κτηρίου και λοιπών κτηρίων. Αποκατάσταση λιθοδομής-πατωμάτων-στέγης-κουφωμάτων. Επιστροφή διακοσμητικών στοιχείων.. 1:100.]