Φοιτητικές εστίες στην Πάτρα - Ζαχαριάδης, Παναγιώτης
[Η διπλωματική εργασία αφορά το σχεδιασμό φοιτητικών εστιών στην πόλη της Πάτρας. Οι φοιτητικές εστίες είναι ένα σημαντικό πανεπιστημιακό αλλά και κοινωνικό ζήτημα, αφού συνδυάζουν την ανάγκη για στέγαση αλλά και την ανάγκη κοινωνικότητας και κοινωνικής συναναστροφής μεταξύ των φοιτητών. Το πανεπιστήμιοτης Πάτρας, έχει περίπου 17000 φοιτητές και είναι το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιοτης Ελλάδας. Η φοιτητική του εστία βρίσκεται στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, έξω από την πόλη της Πάτρας και κοντά στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου. Έχει τη δυνατότητα.. αυτή.]