Δημοτικό ωδείο Τρικάλων στο χώρο των παλαιών φυλακών - Γουγουλάκης, Γεώργιος
[Στόχος της συγκεκριμένης εργασίας ήταν η δημιουργία ενός άξονα κίνησης από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης (Ασκληπειού) προς το πάρκο όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο τζαμί της Θεσσαλίας, το Κουρσούμ τζαμί καθώς και η δημιουργία ενός ωδείου το οποίο θα ικανοποιούσε τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης για να μάθουν μουσική. Για να επιτευχθεί αυτή η πορεία, από το παλιό συγκρότημα των φυλακών κρατείται μόνο το κεντρικό κτίριο όπου στεγάζονταν οι κρατούμενοι, καθώς και η εκκλησία, ενώ εντάσσεται ένα νέο κτίριο το οποίο θα στεγάζει τις ανάγκες του ωδείου. Τέλος το παλιό κτίριο μετατρέπεται σε πολιτιστικό κέντρο (χώρος εκθέσεων, βιβλιοθήκη, εστιατόριο), καθώς θα αλλοιωνόταν ο χαρακτήρας του σε περίπτωση καταμερισμού των εσωτερικών του χώρων.]