Πυροσβεστικός σταθμός στους Αγίους Αναργύρους - Τσιγάρα, Γεωργία
[Το θέμα της διπλωματικής είναι ένας πυροσβεστικός σταθμός στους Αγίους Αναργύρους. Το οικόπεδο βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του στρατοπέδου 301. Το κτίριο αποτελείται από 4 λειτουργικές ενότητες: το αμαξοστάσιο, την ενδιαίτηση του προσωπικού, την διοίκηση και τα κοινόχρηστα. Σημαντικό στοιχείο, που τέθηκε στην αφετηρία του σχεδιασμού είναι οτι κατά τη σήμανση του συναγερμού, οι πυροσβέστες πρέπει σε 30'' να μεταβούν στο αμαξοστάσιο. Η διάρθρωση των λειτουργιών έχει γίνει με γνώμονα την παραπάνω απαίτηση. Έτσι, οι χώροι των μαχίμων έχουν διαχωριστεί από αυτούς των άλλων χρηστών ωστε να μην συγχέονται οι κινήσεις τους. Επίσης η πρόσβαση στο αμαξοστάσιο είναι άμεση, χωρίς τη μεσολάβηση άσχετων χώρων και χώρίς στροφές και αλλαγές διεύθυνσης. Η μορφή του κτιρίου αποπνέει ένα δυναμισμό και εκφράζει την έννοια της ταχύτητας.]