Στάση Νερατζιώτισσα : σχεδιάζοντας το αυριανό τοπίο μιας γειτονιάς πλάι σε έναν υπερτοπικό κόμβο - Γιαννουλάκη, Χριστίνα
[Στην διπλωματική αυτή προτείνεται ένα ρυμοτομικό σχέδιο στην περιοχή Ψαλίδι του Αμαρουσίου που ορίζει οικοδομικές ζώνες στα οικοδομικά τετράγωνα, μέγιστα ύψη ανοικοδόμησης καθώς και μία μελέτη δεντροφύτευσης σύμφωνα με τον ηλιασμό και τον προσανατολισμό των ανέμων. Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσω μία νέα οργάνωση στον ιστό της πόλης η οποία θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες για νέες κατοικίες στην περιοχή διατηρώντας στο μέγιστο βαθμό το μικροκλίμα της ενισχύοντας παράλληλα το πράσινο και τους ελεύθερους δημόσιους χώρους. Πιο συγκεκριμένα χωροθετώ ένα τοπικό κέντρο στο αδόμητο κομμάτι τις περιοχής κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ με εμπορικές χρήσεις τοπικού χαρακτήρα στα ισόγεια και κατοικίες στους ορόφους. Το τοπικό αυτό κέντρο αναπτύσσεται περιμετρικά ενός ρέματος το οποίο μετατρέπω σε πάρκο απαλλοτριώνοντας μερικές κατοικίες που έχουν καταπατήσει το ρέμα. Παράλληλα στο σχέδιο προτεινόμενων χρήσεων προτείνω να σκεπαστεί ένα μέρος τις αττικής οδού και να δημιουργηθεί πάρκο. Ο φέρον οργανισμός της πλάκας.. βιωσιμότητάς.]