Μια άλλη πολυκατοικία στην πόλη - Κουτρουμπή, Σταυρούλα - Κωνσταντίνα
[Η διπλωματική αυτή αποτελεί μια προσπάθεια διερεύνησης των παραμέτρων σχεδιασμού και την πραγματοποίηση συγκροτήματος συλλογικής κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας. Προβληματισμοί σχετικά με τη σημερινή μορφή του αστικού περιβάλλοντος από την κλίμακα του οικοδομικού τετραγώνου, ως βασικό συστατικό της αλλά και την κατοικία ως μονάδα και σύνολα ενός οικιστικού συγκροτήματος, κατάλληλο για τις σύγχρονες κοινωνικές δομές και ατομικές επιθυμίες, καθορίζουν την έρευνα και τον τελικό σχεδιασμό. Έχοντας ως βάση μια σειρά παραδοχών σχετικά με τη μορφή και το ρόλο του οικοδομικού τετραγώνου στον αστικό ιστό, τον οικοδομικό κανονισμό και την τυποποίηση ως βασική παράμετρο σχεδιασμού σε ζητήματα μαζικής κατοίκησης, αποφασίζουμε: -τη συνένωση οικοπέδων, σε οικοδομικό τετράγωνο στο Μεταξουργείο -την ενοποίηση ακαλύπτων και το πολλαπλασιασμό τους σε επάλληλα επίπεδα καθ' ύψος -την τυποποίηση της κατασκευής -τον τυποποιημένο εσωτερικό σχεδιασμό κατοικιών 60, 90 και 120 τετραγωνικών μέτρων, με δυνατότητες δημιουργίας πολλαπλών χωρικών ενοτήτων με την μετακίνηση εσωτερικών πανέλων.]