Με αφορμή τα έξυπνα κτίρια - Ιωσήφ, Ιωάννα
[Στη εργασία αυτή αρχικά αναφέρονται λίγα λόγια για τον σχεδιασμό διάδρασης και τον σημαντικό ρόλο που έχει στη διαμόρφωση της αρχιτεκτονικής καταλήγοντας στην διάδραση στα έξυπνα κτίρια. Στη συνέχεια γίνεται μία προσέγγιση στον ορισμότων έξυπνων κτιρίων και τα χαρακτηριστικά τους με μια σύντομη επεξήγηση των Συστημάτων Διαχείρισης Κτιρίων (Building Management Systems - BMS) και αναφορά κάποιων συστημάτων.]