Φως-εργαλείο αστικού σχεδιασμού - Σιάρκου, Θωμαΐς
[Τα σύγχρονα νυκτερινά τοπία, με τη χαρκτηριστική ένταση του φωτισμού του οδικού δικτύου, είναι μία απόδειξη του τρόπου με τον οποίο ο αστικός φωτισμός μπορεί να σβήσει τη γεωμετρία, το ανάγλυφο και το χρώμα μιας πόλης..].