Νέος σταθμός προαστιακού Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος - Ζουριδάκης, Ευάγγελος
[Το θέμα αυτό μελετήθηκε ως πραγματοποιήσιμο κτήριο εκμεταλλευόμενο τις ιδιαίτερες συνθετικές αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής στο έπακρο όπως και την τεχνολογία των υλικών στη σύγχρονη κατασκευή. Συνάμα μια πρόταση επανάχρησης του παλαιού πέτρινου σταθμού ως δημοτικό χώρο καλλιτεχνικών δρώμενων. Το επιθυμητό είναι η αίσθηση της ελαφρότητας και μιας δυναμικής που να παραπέμπει σε κίνηση σε ευθεία όπως τα τρένα αλλά και πόσο φιλικό προς το περιβάλλον μπορεί να είναι ως κατασκευή αλλά και ως χρήση.]