Παραθεριστική κατοικία-ο ρόλος των οικονομικών μεταναστών στην μετατροπή της α κατοικίας σε β και το αντίστροφο-χαρακτηριστική περίπτωση του δήμου Αρτέμιδος - Γκαμαριάν, Γκαγκί
[Για την διεκπεραίωση του θέματος ξεκινήσαμε την μελέτη μας, κινούμενοι σε γενικό επίπεδο, και καταλήξαμε να συγκρίνουμε τα συμπεράσματα μας στην περιοχή την οποία μελετάμε. Σε πρώτη φάση δώσαμε έμφαση στο είδος της κατοικίας το οποίο μελετάμε. Ξεκινάμε δίνοντας τις δικές μας έννοιες για την παραθεριστική κατοικία, μελετώντας το φαινόμενο του παραθερισμού, τον τρόπο επιλογής του τόπου και τα κριτήρια που επηρεάζουν την επιλογή της παραθεριστικής κατοικίας. Στην επόμενη φάση επιχειρήσαμε τη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των οικονομικών μεταναστών και του τόπου στον οποίο μετοικούν . Και στην τελευταία φάση επιχειρήσαμε να απαντήσουμε στο ερώτημα κατά πόσο το φαινόμενο αυτό αποτελεί τον κανόνα και εφαρμόζεται για κάθε περιοχή και ειδικότερα στην Λούτσα.]