Ανάπλαση στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού στην Ευρύχου (Κύπρος) - Παπαδοπούλου, Ελένη
[Η διπλωματική αυτή εργασία, έχει ως σκοπό την επανάχρηση του κτιρίου του σιδηροδρομικού σταθμού στο χωριό Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας και την ανάπλαση του χώρου ώστε να χρησιμοποιείται από τους ντόπιους και από επισκέπτες. Η ελευθερία με την οποία κινείται το τρένο και μπορεί να διασχίζει ποτάμια, βουνά, πεδιάδες, υπήρξε αφετηρία και έμπνευση για τον περαιτέρω σχεδιασμό του χώρου.. Ευρύχου.]