Ανάπλαση περιοχής ΚΟΜΔΕ και σιδηροδρομικού σταθμού Τρικάλων - Κότσιαρη, Αγγελική
[Η διπλωματική αποτελεί πολεοδομική παρέμβαση στην πόλη των Τρικάλων. Η πρόταση, πέρα από τη μελέτη-ανάλυση της πόλης, κινείται σε τρία επίπεδα: Αναδιαμόρφωση του κυκλοφοριακού δικτύου στην πόλη, όσον αφορά τις κινήσεις των αυτοκινήτων, των πεζών και των ποδηλάτων. Εφαρμογή του συστήματος των δακτυλίων για την περιφερειακή κίνηση των αυτοκινήτων και την απελευθέρωση του κέντρου και διαμόρφωση δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων που εκτείνεται πέρα από το κέντρο στην πόλη και συνδέει σημεία ενδιαφέροντος και έντονης συγκέντρωσης, αλλά που ήδη υπάρχουν (σιδηροδρομικός σταθμός, φρούριο) και άλλα όπου προτείνονται νέες χρήσεις [ΚΟΔΜΕ (Κρατικός Οργανισμός Μηχανημάτων Δημοσίων Έργων)], παλιά ζωαγορά, παλιές φυλακές.. Τρικάλων.]