Κέντρο μουσικής και πολιτισμού, στο πρώην εργοστάσιο ηχογραφήσεων και παραγωγής δίσκων Columbia - Λιβεράκου, Έλλη
[Το θέμα της παρούσας εργασίας, έχει ως αφετηρία το εργοστάσιο της Columbia, στην περιοχή Περισσός Ριζούπολη. Λειτούργησε , από το 1930 έως το 1991 και συνέβαλε στην εξέλιξη και διάδοση της ελληνικής μουσικής και δισκογραφίας. Σε πρώτη φάση, εξετάστηκε η δραστηριότητα και η εξέλιξη του χώρου αυτού, ώστε να γίνει καταννοητή η ιστορική του αξία, προκειμένου να διατηρηθεί η μνήμη του. Στη συνέχεια, προτείνεται ο σχεδιασμός ενός κέντρου μουσικής και πολιτισμού, υπερτοπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ανάδειξη του εργοστασίου ως τόπο μνημείο και επιπλεόν, την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, η οποία είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Περιλαμβάνει Μουσείο ελληνικής δισκογραφίας, σύγχρονες αίθουσες μουσικής, ελεύθερους χώρους και πράσινο.]