Χώρος προσθαλάσσωσης υδροπλάνων Αργοστόλι, Κεφαλονιά - Βανδώρου, Αναστασία
[Το θέμα της διπλωματικής εργασίας αφορά στην ανάλυση και στον σχεδιασμό ενός χώρου προσθαλάσσωσης υδροπλάνων στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι του Αργοστολίου. Μετά από έρευνα που διεξήχθει, επιλέχθηκε σαν εκμεταλλεύσιμος χώρος το οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού μιας και είναι καταλληλότερο γεωγραφικά, όσο και γιατί αποτελεί ζώνη μελλοντικής ανάπτυξης. Ο σταθμός προσθαλλάσωσης τοποθετείται πάνω σε επιχωματωμένο έδαφος.. απαραίτητο.]