Ξενοδοχείο στις Αγριόλευκες Χάνια Πηλίου - Λίμπα, Ανδριάνα
[Η ξενοδοχειακή μονάδα βασίζεται σε απλή σύγχρονη αρχιτεκτονική, που αντλεί συνθετικές αρχές από την ιστορία της αρχιτεκτονικής του Πηλίου. Οι λειτουργίες της είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται αυτονομία. Η κεντρική μονάδα του ξενοδοχείου λειτουργεί ανεξάρτητα από το χώρο υποδοχής και ανάπαυσης των επισκεπτών. Το συγκρότημα περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και καθιστικού, 38 δωμάτια, πισίνα με σάουνα και αποδυτήρια, ενώ έχουν προβλεφθεί και οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι. Τα κενά και τα πλήρη λειτουργούν αρμονικά σε συνδυασμό με τα υλικά που είναι η πέτρα (το μπετόν κυρίως για τον φέροντα οργανισμό), το ξύλο (κουφώματα, πατώματα, εσωτερικές επενδύσεις), οι σχιστόπλακες για τη στέγαση και την πλακόστρωση. Επίσης, γίνεται εκμετάλλευση των υψομετρικών διαφορών σε διαφορετικές στάθμες για την καλύτερη οργάνωση των λειτουργιών.]