Συγκρότημα κατοικιών στην παραλίμνια ζώνη των Ιωαννίνων - Μπακόλα, Ελένη
[Θέμα της διπλωματικής εργασίας αποτελεί η δημιουργία μίας ζώνης ελεγχόμενης οικιστικής ανάπτυξης στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιχοή Μάτσικα, ανατολικά από το όριο σχεδίου της πόλης. Το οικόπεδο καταλαμβάνει μία έκταση 26,5 στρεμμάτων. Με βασικές αρχές την κλιμάκωση του ιστού καθώς πλησιάζουμε τη λίμνη, τις αναφορές στα μεγέθη.. οικοπέδου.]