Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σε κτίρια : εφαρμογή στον υπάρχοντα αεροσταθμό του αεροδρομίου της Σκιάθου - Ανεμοδουρά, Ναταλία
[Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε σε κτίρια καθώς εκείνα εμφανίζονται στο κέλυφος των κτιρίων και η αρχιτεκτονική τους ένταξη αποτελεί μια πρόκληση. Τα τοποθετήσαμε στο κτίριο κτίριο του αεροσταθμού του αεροδρομίου της Σκιάθου, το οποίο αν και νέο, δέχεται αλλά και απαιτεί μεγάλες επεμβάσεις. Το κτίριο του αεροδρομίου απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τη Σκιάθο. Το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε το 1972 και το πρώτο κτίριο του αεροσταθμού λειτούργησε το 1991. Το 2002 ολοκληρώθηκε η κατασκευή του σημερινού αεροσταθμού. Σήμερα περίπου 120.000 τουρίστες από 14 ευρωπαϊκές χώρες επισκέπτονται το αεροδρόμιο του νησιού. Οι επεμβάσεις που επιλέξαμε να κάνουμε για το κτίριο του παρόντα αεροσταθμού του αεροδρομίου της Σκιάθου αφορούν στη βελτίωση των όψεων, και την ενεργειακή του αυτονομία με τη χρήση φωτοβολταϊκών. Έτσι από την περίμετρο του παρόντος κτιρίου διατηρήσαμε μόνο τα υποστυλώματα και τις πλάκες. Όλη η όψη επανασχεδιάστηκε, ενώ κάποιες επεμβάσεις έγιναν και στις κατόψεις. Για την τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών, κατασκευάστηκε ένα στέγαστρο.. κτίριο.]