Ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Γιάννενα - Γιοβάνος, Αντρέας
[Tο θεμα ειναι ενα ξενοδοχειακο συγκροτημα στα γιαννενα. στο σχεδιασμο χρησιμοποιηθηκαν βασικες αρχες της παραδοσιακης αρχιτεκτονικης. κυριαρχο ρολο στη χαραξη επαιξε η γεωμορφολογια του εδαφους. κλιση και υψομετρικες καμπυλες ακολουθηθηκαν πιστα ωστε να υπαρχει αρμονικη συνεργασια της συνθεσης με το περιβαλλον στο χωρο και στο χρονο. στοχος ηταν η δημιουργια ενος μικρου οικισμου ενος μικρου χωριου οπου ο επισκεπτης μπορει να βιωσει την ατμοσφαιρα των παραδοσιακων οικισμων. συνειδητα ακολουθηθηκε η παραδοσιακη μορφολογια.]