Χώρος Χ κίνηση Χ 2 - Τριανταφύλλου, Δημήτρης
[Σκοπός της παρούσας διάλεξης είναι να αναγνώσουμε κάτω από το πρίσμα της αρχιτεκτονικής, τον τρόπο με τον οποίο ο χορογράφος - σκηνοθέτης Δημήτρης Παπαϊωάννου στήνει τα έργα του..].