Κέντρο χορού στον Ταύρο - Λάμπρου, Ζωή
[Η διπλωματική μας με τίτλο "Κέντρο Χορού στον Ταύρο" συνιστά μια προσπάθεια απόδοσης του χώρου στην κίνηση. Η περιοχή επέμβασης βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, εκεί όπου παλαιότερα στεγάζονταν τα Δημοτικά Σφαγεία της Αθήνας και περιλαμβάνει διατηρητέα κτίρια, αλλά και ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο. Προσωπική μας επιδίωξη είναι η ένταξη όλων αυτών των στοιχείων στη σύνθεσή μας. Το έδαφος στην πρωτογενή του μορφή -το χώμα της Αθήνας- γίνεται το βασικό και κυρίαρχο στοιχείο της επιφάνειας. Αυτό πτυχώνεται και σχίζεται για να διαμορφώσει ένα πεδίο ελεύθερης κίνησης, χωρίς προκαθορισμένες πορείες και μονοπάτια με αποτέλεσμα τη δημιουργία επάλληλων επιπέδων κίνησης. Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Χορού που τοποθετούνται χωρίς να κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, γίνονται μέρος μιας διαστρωμάτωσης που δίνει στην κυριολεκτική κάθοδο μια διάσταση εμβάθυνσης σε πιο εξειδικευμένους τρόπους κίνησης.]