Κολυμβητήριο με ανοιγόμενη οροφή στον ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης - Κουκουζέλη, Σοφία
[Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, υπάρχει ήδη μια κολυμβητική δεξαμενή για την προπόνηση των αθλητών της κολύμβησης. Η δεξαμενή αυτή είναι σε υψηλή στάθμη και η παρουσία της στον Κόλπο της Βουλιαγμένης είναι αρκετά έντονη. Για τον λόγο αυτό έχει κριθεί αδύνατη η στέγασή της. Το νέο κολυμβητήριο που προτείνεται, είναι σε χαμηλότερη στάθμη και μπορεί να στεγαστεί Τους χειμερινούς μήνες . γίνεται χρήση από τους αθλητές, (αθλητικός χαρακτήρας) τους δε καλοκαιρινούς από τους επισκέπτες του ομίλου (ψυχαγωγικός χαρακτήρας). Το κτήριο έχει νότιο προσανατολισμό, με σκοπό τη διαχώριση του από το σημερινό κολυμβητήριο, καθώς το χειμώνα το σημερινό καταργείται. Το καλοκαίρι τα κολυμβητήρια εξυπηρετούν διαφορετικούς χρήστες. . Το χειμώνα η στέγη είναι κλειστή και τα υαλοπετάσματα της νότιας όψης επιτρέπουν την είσοδο του ηλίου σε βάθος. Το καλοκαίρι το κτήριο είναι ανοιγόμενο και οι στέγες, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη γωνία πρόσπτωσης του ηλίου, γίνονται στέγαστρα των λουόμενων. Ταυτόχρονα στη βόρια όψη κατασκευάζεται στέγαστρο που με κατάλληλο σχεδιασμό ανοιγμάτων.. αυτής.]