Γήπεδο στο Βοτανικό - Γιαμπουράς, Νικόλαος
[Η παρούσα διπλωματική πραγματεύεται το θέμα γηπέδου 40.000 θέσεων στο Βοτανικό και των συναφών με αυτό εγκαταστάσεων, υποδομών, χρήσεων αλλά και ελεύθερων χώρων πρασίνου που το περιβάλλουν. Στόχος μας ήταν η μελέτη και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου έργου, με κατασκευαστικές απαιτήσεις και ενδιαφέρουσες οικοδομικές επιλύσεις. Η σχεδιασμός ενός γηπέδου τέτοιου βεληνεκούς προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες μελέτης πιο ειδικών και απαιτητικών θεμάτων οικοδομικής, αλλά και σύνθεσης. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα σαν αυτό.]